HÍREK

Regionális csapatbajnokság 2 forduló

 

Szárnyal a Főnix! 

2024. április 20-án - szombaton - a regionális csapatbajnokság második fordulóján vettünk részt Lábatlanon. Az első alkalom nálunk került megrendezésre, ahol inkább a szervezésben sikerült jól teljesítenünk, s ez el is vonta a figyelmünket a játékról. A második alkalommal viszont kitettünk magunkért, gratulálok minden játékosunknak! Budapest ellen 8-4ről fordítottuk meg az állást, a játék felétől hiba nélkül teljesítettünk, így 8-8-nál döntőt játszott Galba István, aki 9 nyíllal hozta le magát 98-ra, így nyerte a mérkőzést. Dorog ellen elhúztunk, így mondhatjuk, hogy sima lett az eredmény. Lábatlannak is a nyomában voltunk, végül egy picit lemaradtunk, de legközelebb bepótoljuk. 

Szép volt fiúk!A csapat tagjai: Galba István, Szilágy Dani,Tisza-Kiss Zoltán, Kusica Attila, Pathó Gábor, Szilágyi Péter.

Tát - Budapest 9-8                                                                                                Tát - Dorog 9- 4                                                                                                     Tát Lábatlan 7-9

Regionális csapatbajnokság 1 forduló

A 2024.március 16-án belevágtunk a Regionális Darts Csapatbajnokságba, aminek első fordulójának lebonyolítását egyből mi vállaltuk. A csapatok: Dorog, Budapest, Lábatlan, Tát. Csapatok 6 főből, négy kezdő játékosból és két fő cseréből álltak. A játék 9 nyert legig zajlott. Aki hamarabb eléri, az nyer.

A Főnix csapat tagjai: Ifj. Szilágyi Péter, Pathó Gábor, Kusica Attila, Tisza-Kiss Zoltán, Szilágyi Dani. Rendezésben kitettünk magunkért, játékban azonban még van hova fejlődni. Az első mérkőzésen Budapest ellen megpróbáltuk a lehetetlen, de sajnos nem sikerült. 9-4-re kikaptunk. Lábatlan ellen egy szorosnak nem mondható 9-2-es vereséggel zártunk. Reménykedtünk, hogy majd a dorogiak ellen menni fog. Hát ment is. 8-8 nál a csapatok választottak egy-egy játékost aki eldönti a mérkőzést. Nálunk az elnök úr, Tisza-Kiss Zoltán lett. Az ellenfél Sági Újfalusi Rékát küldte harcba. Izgalmas küzdelemben de sajnos alulmaradt Zoli, így 9-8 lett a Dorogi Darts Klubbnak.

A következő foduló április 20-án Lábatlan fogja rendezni. Reménykedünk a jó folytatásban. Addig is, Hajrá Főnix.

                                                                            Beszerzések

Nagy hírrel jelentkezünk, kedves Darts Klub tagok és követőink! 

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Táti Főnix Darts Klub tovább fejlődik és még komfortosabb környezetet biztosít a versenyekhez! Mostantól nem kevesebb, mint tíz vadonatúj tabletet helyezünk el a versenytáblák mellett, hogy még hatékonyabban, még színvonalasabban tudjuk szervezni a versenyeket! Ha minden jól megy, akkor a jövőben egy központi rendszert is kidolgozunk, hogy minden beírt eredmény egy helyre fusson be és rögtön látható legyen az eredményjelzőn. 

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a fejlesztéshez, és bízunk benne, hogy ezek az új eszközök még kellemesebbé teszik majd a darts élményét a klubban! 

Ne felejtsétek, a következő versenyt az oroszlányi Városkapu Presszó és Darts klub ellen játszuk, ott már kipróbálhatjuk az új tableteket! 

Mindenkinek jó felkészülést és sok sikert kívánunk! 

#TátiFőnixDartsKlub #Darts #Fejlődés #Verseny #Tabletek #Színvonal #Komfort

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el